Thursday, March 28, 2013


Welcome to Studio Baby World

Baby World currently sells a variety of needs for adults and children from fashion to beauty item like children's clothing, women's clothing, fashion bag and many more beauty item with a very affordable price. You must be satisfied with the quality. Believe me... Buy is now ... happy shopping...

Email me : babyworld26@yahoo.com
                             or
SMS me : 012-3161831 (azie) 

WHITE LIGHT TEETH SYSTEM

 

WHITE LIGHT TEETH SYSTEM
AS Seen On TV
 
 
White Light adalah revolusi terbaru yg menggabungkan teknologi suluhan utk memutihkan gigi. Rawatan suluhan adalah teknik terbaru yg digunakan oleh doktor gigi. Sistem ini unik kerana direka utk digunakan di rumah shj dan sangat mudah

Teknologi suluhan baru digabungkan dengan formulasi gel istimewa, dapat menanggalkan kesan permukaan gigi yang kotor dan menyerap ke dalam utk menghilangkan kesan yg degil. Ia bertindak secara efektif ke ats kesan kotoran yg disebabkan oleh kesan minuman kopi, rokok, minuman berkarbonat dan penuaaan.

Jadi, sekiranya anda mahukan gigi putih utk majlis istimewa atau mahu cara terpantas menyerlahkan senyuman anda " Tooth Whitening System" akan memberikan anda keputusan yg cepat dan tahan lama !!!
  
Pemutih Gigi paling berkesan !!!!
Kesan seawal 10 minit !!!
Lebih jelas selepas seminggu !!!

Ditanggung halal
Disyorkan oleh Dr Harvey Silverman
Terbukti scr klinikal
Duta produk : Shandi Finnessey (Miss USA 2004)
 
Kesan sampingan
Gigi menjadi ngilu
hanya sebahagian yg mengalami kesan sampingan, ia hanya sementara iaitu anatara 2-3 hari awal penggunaan

Awas !!!!

Ibu mengandung san menyusu tidak digalakkan
 
Mudah digunakan...hanya 10-15 minit sehari !!!!
 
 
Mula-mula berus gigi anda macam biasa. Lepas tu keringkan gigi pakai tisu/towel/apa2 je yg sesuai

Ambil tray anda dan picitkan keluar sedikit bahan pemutih dari tiub putih (1cm panjang)

Ambil pula tiub hijau dan picitkan 1cm lagi disebelah kanan tray

Ambil cotton bud dan campurkan kedua2 bahan pemutih hingga sebati, dan alirkan ke permukaan tray yang lain, KECUALI bahagian gusi. Kemudian ulang semua proses tadi untuk tray bawah.

    Usahakanlah sampai korang semua dapat masukkan tray dalam mulut macam ni ha.. Pastikan takde yg melimpah keluar dari bahagian gusi. (ini adalah untuk pastikan anda tidak sensitif nanti)

Ambil LED dan usahakanlah pulak untuk masukkannya dalam mulut dan stabilkannya. Nampak senang tp mungkin susah kalau pertama kali buat :)


Cara Guna:
- gosok gigi terlebih dahulu
- letakkan gel secara nipis pd pendakap gigi dan ratakan
- tekapkan pendakap pada gigi, pastikan butang on transmitter berada di atas dan tekan butang 
- butang akan menyala, biarkan selama 10-15 minit
-selesai, kumur2
1 set boleh tahan sehingga 1 bulan, guna berterusan setiap hari selama sebulan dan boleh stop atau utk maintain just guna seminggu @ 2 minggu sekali

 
                                Testimoni Berjaya !!!

  



 
 
 
Whitelight tooth system
RM40 (SM)
RM45 (SS)
* free pos 

emel to babyworld26@yahoo.com
@
sms 012-3161831

PROMOSI MAIXARA C SENTIAL VIT C

 ♥ ♥ PROMOSI MARCH MAIXARA C SENTIAL ♥ ♥ 

1 BOTOL RM99
2 BOTOL RM190
3 BOTOL RM270
* FREE POS SEMENANJUNG
 

Kami merupakan pengedar sah @ stokis maixara vitamin c 
Dapatkan maixara yg original dari kami

Vit C 10000mg Maixara ....kesan cepat..harga berbaloi..rugi tak cuba..

1 botol boleh tahan hingga 2 bulan

Kalo ada yang kata RM125 mahal? saya tak boleh nak kata apa..
Saya jual Maixara C-Sential pd harga yg amat berpatutan dengan kandungan 10,000mg!!! 

Jika kita beli 1,000 mg vitamin C utk 60 tablet pun dah RM90.. Maixara C-Sential siap ada Kolagen & Gluta lagi. Kolagen plak bukan marine kolagen yang diimport tak tahu kesahihan halalnya, sebaliknya kami gunakan kolagen dari sisik ikan talapia yang UPM sendiri buat penyelidikan akan keberkesanannya. Tak percaya sila google.

Kandungan 10,000 mg dalam 1 tablet dan ada 60 tablet dgn harga RM125 bg saya amat berbaloi. Kawan - kawan boleh consume utk 2 bulan jika nak jimat. kiranya sebulan hanya RM62.50.. Tepuk dada tanya selera...  

Hanya sebiji sehari untuk kesan berganda, tapi harga mampu milik yang berbaloi2..
Produk keluaran bumiputera..
 

 :: MAIXARA C-SENTIAL ::

GABUNGAN VITAMIN C (1000mg) + COLLAGEN + GLUTATHIONE EKSTRAK STRAWBERRY
 Testimoni Pengasas Maixara C
 Harga 1 kotak Maixara C - Sential
60 biji
Harga Biasa Rm125
Harga Promosi RM99
* free pos  semennjung

60 BIJI/BOTOL
(UNTUK 2 BULAN!)
 
 
rasai kesannya seawal 7 hari..

KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL: 

- Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.

- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.


- Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.


- Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.


- Anti penuaan dan antioksidan yang tinggi.


- Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan.


- Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi.


- Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.


 

SETIAP TABLET 10,000MG MENGANDUNGI:
1) Vitamin C (1,000mg)
2) Collagen (4,000mg)
3) Glutathione (3,000mg)
4) Ekstrak Strawberry (2,000mg)


FAKTA PRODUK:


1) Produk keluaran Bumiputera Islam

2) Halal & Selamat
3) Tidak mengandungi Gelatin
4) Selamat untuk wanita mengandung (utk 2nd semester ke atas) dan menyusu badan
5) Pengilang berstatus GMP
6) Sesuai untuk lelaki dan wanita berumur 13 thn ke atas
7) Kolagen dari ikan talapia- mereka yang alah kolagen marin/seafood boleh amalkan
8) Terbukti berkesan!
 
Menariknya, ia boleh ditelan atau dikunyah dengan perasa strawberi..:)
Serlahkan keserian dan kecantikan anda dengan cara yang mudah dan menjimatkan..

♥ Pada sesiapa yang ingin mencantikkan kulit boleh memilih MAIXARA C-SENTIAL kerana ianya mengandungi kolagen tilapia yang mampu memberi ketahanan pada kulit.

♥ Pada sesiapa juga yang ingin memperbaiki sistem imunisasi badan, come and get one kerana vit c yang terkandung di dalam nya ibara kita makan sebiji oren sehari.

♥ Vit C juga membantu glutathione untuk diserap lebih cepat dalam badan jadi produk ini sangat sesuai pada mereka yang ingin mempunyai tona kulit sekata dan kulit yang lebih cerah.

♥ Juga tidak ketinggalan ianya sesuai untuk sesiapa yang mengalami penyakit resdung kerana di dalam MAIXARA tidak mempunya Pure Marine Collagen tetapi menggunakan kolagen tilapia yang juga memberi khasiat yang sama.
  

PENGAMBILAN DISARANKAN:

-1 tablet selepas makan malam setiap hari (usah ambil terlalu lewat atau selepas pukul 11 malam)
- bg effect yg cepat disarankan ambil 2 biji sehari pd bulan pertama dan boleh continue 1 biji sehari utk bulan2 seterusnya
- bole diambil maksima 2 tablet

(✔)Pastikan minum air dengan banyak kerana Glutathione yang ada di dalam Vit C MAIXARA ini berupaya menyingkirkan toksin di dalam badan dan air adalah penting untuk membantu toksin keluar daripada badan.
(✔)Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
(✔)Tidak sesuai untuk kanak-kanak walaupun ianya sedap.
 
 
 
 
 
Testimoni Warga Brunei Selepas 5 hari consume MCS
Kulit wajah lebih cerah dan kesan jerawat makin pudar..
Wajah nampak segarkan!
Jom consume Maixara C-Sential (MCS) dijamin 100% ada kesan..

testimoni terbaru Pengguna C-Sential..
Hanya dalam 7 hari..

Testimoni dari jauh ini..

Customer dari Brunei. Wajah sblm ini walau dgn makeup masih tak dpt menutupi kesan jerawat. Alhamdulillah slps 8 hari consume MCS walau tanpa makeup, kesan jerawat ternyata makin hilang..

WOW.. memang teruja kan!!!

Jom consume MCS... dijamin 100% ada kesan..
 


Lagi testimoni bersama pengguna MCS.

Percayalah MCS pasti ada hasilnya!

"Value for your money!"

Selepas pengunaan yang konsisten

MASALAH KULIT BERMINYAK & WARNA KULIT X SEKATA...

SELEPAS 1 MINGGU DH ADA YG TEGUR PERUBAHAN KULIT WAJAH...
 
 

Alhamdulillah testimoni seorang customer yang sangat BEST...
Penggunaan MCS selama 7 hari sahaja.. menjadikan kulit beliau lebih sekata, lembut dan cerah.. JERAWAT pun makin kurang!
Anda dah mencuba MCS? Jom dapatkan dengan stokis pengedar berhampiran.. 100% dijamin ada kesannya!

  TESTIMONI ANTARA YG TERHEBAT... DALAM MASA 2 HARI AJE BERSAMA MCS.. WOW! TGK PERUBAHANNYA

 Alhamdulillah, terima emel dr seorang pengguna yang baru sahaj menggunakan MCS ini selama 7 hari..
beliau sangat berpuas hati dgn perubahan kulit dan yakin MCS berkesan dalam mencerahkan dan menjadikan wajah lebih bersih dan gebu.


testimoni diterima lagi..
semakin hari semakin banyak testimoni MCS diterima...
Kulit beliau menjadi lebih segar, eyebag semakin kurang dan kulit semakin cerah...
 
Rata - rata menyatakan ada kesan selepas penggunaan konsisten Maixara C-Sential (MCS) Maixara by Mama Secret

Kali ini tetsimoni dari customer yang consume selama 5 hari sahaja.

Nampak tak perubahannya? Alhamdulilah semakin ramai confident untuk consume MCS setelah melihat testimon - testimoni hebat daripada customer MCS.
 
Harga 1 kotak Maixara C - Sential
60 biji
Harga Biasa Rm125
Harga Promosi RM99
* free pos  semenanjung
 
 nak order ?
sms to 012-3161831
@
emel to babyworld26@yahoo.com
 

AURA WHITE PURE L GLUTATHIONE 400 000MG


PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE & ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN 






Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!
 
HARGA:
RM150(S) RM155(S/S)
-HARGA TERMASUK KOS POS-
500GM/JAR
(1-2 BULAN PENGAMBILAN)
-untuk tempoh terhad, percuma shaker dan masker muka-

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!
 
 


HARGA:
RM150(S) RM155(S/S)
-HARGA TERMASUK KOS POS-
500GM/JAR
(1-2 BULAN PENGAMBILAN)
-untuk tempoh terhad, percuma shaker dan masker muka-

FORMULA LENGKAP

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan 

khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.
 
 
 
KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG 
- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab

- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita
 
 
CARA PENGAMBILAN: 
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. 

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)


 
Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau.. 
Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga
 
 
Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 %  semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat. 


Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni. 
Banyak keberkesanan pada kulit & badan 



Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?
- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!
 
Conversation antara Hanez Suraya & peminat beliau tentang Aurawhite! I ♥


 
 ♥ ♥ Haa Uolls Nak Tau Rahsia CANTIK HANEZ SURAYA yang sekarang Tercalon TOP 5 Artis Baru Wanita ANUGERAH BINTANG POPULAR Sheolls memang CUN & GEBU SANGAT even Tanpa Makeup cos Hanez salah seorang pengguna AURAWHITE tau !!




HARGA : 
RM150 (SM)
RM155 (SS)
(Penggunaan Untuk 2 bulan)
FREE POSLAJU 
FREE SHAKER
FREE MASK
 
 

Wow Cantik sangat Skin dia ni if Dulu kusam now dah Cerah n Glowing tau! plus customer ni bagi tahu i Dulu rambut selalu Gugur Sekarang dah kurang gugur.Aurawhite bukan spesifik hanya untuk kulit sahaja untuk Rambut, tumit kaki pecah, sakit sendi juga bagi energy ! 











First memang terkejut sangat dengan testimoni kali ini sebab DALAM 7 HARI SHJ AuraWhite PGC 400 000mg dapat mengatasi masalah jerawat & parut! 










NAK MENCUBA DENGAN AURA WHITE BAGI KULIT GEBU 
BOLEH SMS di 012-3161831
OR EMEL babyworld26@yahoo.com